FAR CRY 5 | Episod 5: Co-op Mayhem


Salutare Salutare! Eu sunt Geleven și bine m-ați găsit la un nou video!

Am 32 de ani, sunt din Brașov și primul click a fost pe 18 Martie 2017. Principalul meu scop de a fi Live este să nu fiu singur. Aici ne jucăm, vorbim, ne respectăm și ne facem prieteni. Dacă apar manifestări neplăcute se poate da Alt + F4. Nu se supără nimeni!

——————————————————————————-
Discord: https://discord.gg/2TpkBs8
Loots: https://loots.com/geleven
——————————————————————————-

Răspunsuri la Întrebări frecvente (Fachiu):

1. PC-ul meu este super tare și are de toate! Dar nu mă laud.

2. DA, am volan si NU, nu joc zilnic cu el. E un Trust GXT 288.

3. NU, nu fac promovări decât dacă ajung să cunosc persoana/canalul respectiv ca să știu ce anume promovez. DAR, îți poți face singur promovare pe chat la mine, fără probleme. Dacă TU nu ești dispus să faci pentru TINE acest mic efort, de ce l-aș face eu?

4. DA, ne putem abona reciproc, și dacă vom fi activi, ne și putem juca împreună. NU am nevoie de abonări mii și mii de la useri cu o mie de conturi. Sunt colecționar, dar nu aici și nu așa.

5. DA, putem vorbi pe Discord, și când e nevoie discutăm și altfel. Nu e prea ok să vii pe Discord și să stai acolo dacă nu zici / joci nimic. Eu nu vin la tine în casă să mă pun pe scaun și să mă uit la voi cum vorbiți.

6. DA, fac activități și cu abonații în limita bunului simț și a timpului disponibil. Onorez invitațiile unde și când pot, și la rândul meu organizez gameplay-uri cu cine consider eu. Dacă ai un comportament adecvat și ești de comitet, poate ne jucăm și data viitoare. Dacă ai coduri, hackuri sau troll în program, nici să nu te gândești. Eu nu dau bani pe jocuri ca să mi le strici tu.

7. NU, nu promovez caterincă, manele, limbaj special, bârfa, scandal, hate și trenduri în circulație! Știu de glumă dar prefer să fiu original decât să promovez “sclipirile” altuia.

8. NU mă aliez cu nimeni și NU am o comunitate deoarece vreau să fiu prieten cu toată lumea. Ușa mea este deschisă și daca și a ta este vom putea face curent. Nu insista cu învitațiile. Terenul neutru e mai safe!

9. NU am stoc de jocuri de dat. Numele meu de familie nu e STEAM. Giveaway fac atunci când consider că am cui și cu ce. Când vine vorba de giveaway încurajez altruismul, nu vânătoarea.

10. NU pun Moderator pe oricine îmi cere. Dacă suntem puțini și civilizați nu este nevoie de Moderatori. Să ne înțelegem! Nu îi dau cheia de la casă primului trecător. Cheia nu este un statut, o mândrie sau un factor decizional în prietenia noastră. Nu îmbătrânești mai greu dacă ești moderator. Despre ce vorbim? Moderator devine cel care mă susține și se poartă ca un moderator, deși nu este. Iar “mod” în chat am să dau la toată strada.

11. NU mai încurajez Raidurile. În ce mă privește pe mine, nu mai am nevoie. Mulțumesc! Dacă ai studia mai bine problema ai înțelege că un raid nu e deloc benefic canalului tău. Asta dacă îți pasă de statistici….

————————————————————————————————–

LINKURI utile:

Mods: https://www.modland.net/
Games: https://www.instant-gaming.com/igr/geleven/

Dacă nu ai ce face cu banii: https://www.tipeeestream.com/geleven/donation

Dacă vrei să dai de mine:

Facebook: https://www.facebook.com/gelevenplay/
Steam: http://steamcommunity.com/id/geleven11/

Până la următorul click, v-am salutizat!
Spor la joacă!